Бюлетин на Дружеството на психолозите – 2017

Home » КЛУБ ПСИХОЛОГИЯ 2017

КЛУБ ПСИХОЛОГИЯ 2017

BPS Logo

КЛУБ ПСИХОЛОГИЯ

Всеки понеделник през 2017 година председателят на УС на Дружеството на психолозите в България(ДПБ), д-р Пламен Димитров кани колегите-психолози и студентите по психология да се срещат в КЛУБ ПСИХОЛОГИЯ.

1_face

Работната задача на КЛУБ ПСИХОЛОГИЯ е да създаде и развие средище и традиции за регулярни срещи и обмен на опит между представителите на професионалната общност на българските психолози, да стимулира партньорството между българските психолози от всички сфери на психологията като наука и професионална практика, да изгради мрежа от човешки и професионални отношения насочени към утвърждаването на науката и професията, на основата на които да се реализират нови проекти и конкретни инициативи в гилдията и обществото.

Окуражаваме членовете на Дружеството на психолозите в България, които живеят и работят извън София да се присъединят към инициативата и да създадат в града си свой КЛУБ ПСИХОЛОГИЯ. Нека в края на тази година имаме НАЦИОНАЛНА МРЕЖА ОТ КЛУБОВЕ ПСИХОЛОГИЯ!

Мястото на КЛУБ ПСИХОЛОГИЯ в София е бирария „Халбите”, София, ул. Черковна 41.

Разгледайте, за да си избере място 😉

Срещите на КЛУБ „ПСИХОЛОГИЯ” са всеки понеделник (след работа) от 19.00 до 22.00 ч. на втория етаж на бирария „Халбите” на ул. Черковна 41.

Няколко снимки от учредяването на КЛУБ ПСИХОЛОГИЯ

Всяка среща на клуба протича в четири части:

  • социална,
  • професионална,
  • организационна,
  • и неформална.

Вход: свободен

Всеки от нас, разбира се, отговаря за своята консумация в бара и ресторанта на домакините на клуба.

Очакваме ви на 13 ноември 2017 г. от 19.00 часа за поредната (втора есенна) среща на КЛУБ ПСИХОЛОГИЯ

Станете съ-учредители и членове на клуба!

Представяме Българско списание по психология – 2017 (бр.1-4)

Ако все още нямате членска карта, моля, потвърдете предварително писмено присъствието си с имейл на адрес: office@psychology-bg.org

Изпращайте ни идеите и предложенията си за организацията на клуба и темите за професионалната и организационната част на следващите срещи.

А ако имате готовност да станете член на екипа за координация на работата и развитието на клуба, моля пишете на имейл: office@psychology-bg.org (ЗА КЛУБ “ПСИХОЛОГИЯ”).
Моля, споделете тази информация с колеги, за които тя представлява интерес!
д-р Пламен Димитров, председател на УС на ДПБ

ПОДРОБНОСТИ В ПОКАНАТА:

Тази покана ще се актуализира ежеседмично и ще се разпространява чрез Форума на ДПБ и социалните мрежи!
%d bloggers like this: