Бюлетин на Дружеството на психолозите – 2018

Home » КЛУБ ПСИХОЛОГИЯ 2018 – ВСЕКИ ПОНЕДЕЛНИК ОТ 19.00 ч.

КЛУБ ПСИХОЛОГИЯ 2018 – ВСЕКИ ПОНЕДЕЛНИК ОТ 19.00 ч.

BPS Logo

КЛУБ ПСИХОЛОГИЯ

От Коледа 2016 година насам всеки понеделник председателят на УС на Дружеството на психолозите в България (ДПБ), д-р Пламен Димитров, кани колегите-психолози (научни работници, преподаватели и практици), студентите по психология и приятелите на психологията да се срещат и общуват в КЛУБ ПСИХОЛОГИЯ. Първата среща на клуба след лятната ваканция е на 3 септември 2018 г. от 19.00 часа.

1_face

Работната задача на КЛУБ ПСИХОЛОГИЯ е да създаде и развие средище и традиции за регулярни срещи и интензивен обмен на опит между представителите на професионалната общност на българските психолози в неформална обстановка, да стимулира партньорството между българските психолози от всички сфери на психологията като наука и професионална практика, да изгради мрежа от човешки и професионални отношения насочени към утвърждаването на науката и професията, на основата на които да се реализират нови проекти и конкретни инициативи в гилдията и обществото.

Advocay4Psychology

КЛУБ ПСИХОЛОГИЯ е част от Националната информационно-застъпническа кампания на ДПБ(2005-2018) “За модерна Европейска регулация на професията “психолог” в Република България”.

Окуражаваме членовете на Дружеството на психолозите в България, които живеят и работят извън София да се присъединят към инициативата и да създадат в града си свой КЛУБ ПСИХОЛОГИЯ. Нека в края на тази година имаме НАЦИОНАЛНА МРЕЖА ОТ КЛУБОВЕ ПСИХОЛОГИЯ!

Мястото на КЛУБ ПСИХОЛОГИЯ в София е бирария „Халбите”, София, ул. Черковна 41. Разгледайте, за да си избере място 😉

Срещите на КЛУБ „ПСИХОЛОГИЯ” са всеки понеделник (след работа) от 19.00 до 22.00 ч. на втория етаж на бирария „Халбите” на ул. Черковна 41.

Няколко снимки от учредяването през януари 2017 г. на КЛУБ ПСИХОЛОГИЯ

И няколко от по-късните срещи на членовете на клуба: (от ляво на дясно: проф.Л.Мавлов, член на клуба, проф.И.Косев, съучредител на клуба и координатор на секция “Психолози-ветерани” към ДПБ, д-р Пламен Димитров,RODC, инициатор за създаването на КЛУБ ПСИХОЛОГИЯ, председател на Управителния съвет на ДПБ, и г-ца Краси Гешева, студент по психология, съучредител на клуба и Национален координатор на Младежката секция на ДПБ)

 

Всяка среща на клуба протича в четири части:

  • социална,
  • професионална,
  • организационна,
  • и неформална.

Вход: свободен (Всеки от нас, разбира се, отговаря за своята консумация в бара и ресторанта на домакините на клуба).

Станете съ-учредители и членове на клуба!

Ако все още нямате членска карта, моля, потвърдете предварително писмено присъствието си с имейл на адрес: office@psychology-bg.org

Изпращайте ни идеите и предложенията си за организацията на клуба и темите за професионалната и организационната част на следващите срещи.

А ако имате готовност да станете член на екипа за координация на работата и развитието на клуба, моля пишете на имейл: office@psychology-bg.org (ЗА КЛУБ “ПСИХОЛОГИЯ”).
Моля, споделете тази информация с колеги, за които тя представлява интерес!
д-р Пламен Димитров, председател на УС на ДПБ

ПОДРОБНОСТИ В ПОКАНАТА:

Тази покана ще се актуализира ежеседмично и ще се разпространява чрез Форума на ДПБ и социалните мрежи
%d bloggers like this: