Бюлетин на Дружеството на психолозите – 2018

Home »

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ И АНГАЖИМЕНТИ ЗА СЕДМИЦАТА НА ПСИХОЛОГИЯТА (от 4-ти до 12-ти април 2018 г.)

АБОНАМЕНТ ЗА БЮЛЕТИНА

RSS EFPA News

RSS PSYCHOLOGY NEWS

Уважаеми членове на Дружеството на психолозите в България! Колеги, приятели и партньори! Скъпи студенти по психология!

Инициативната група от психолози-членове на Дружеството на психолозите в Българи (ДПБ) и студенти по психология от Младежката секция на ДПБ, координирана от председателя на УС на ДПБ, д-р Пламен Димитров, и Националния координатор на Младежката секция на ДПБ, Краси Гешева, кани всички колеги-психолози и студенти по психология да вземат участие с идеи, труд и спонсорство в подготовката и реализацията на инициативата “СЕДМИЦА НА ПСИХОЛОГИЯТА,  4-12 април 2018”.

Всяка година – от 1995 г. насам, – българските психолози традиционно отбелязват своя професионален празник на 4 април. На 12 април 2018 г. световната психологическа общност, отново ще се обедини за 11-та поредна година, за да чества на Деня на психологията в ООН и навсякъде по света.

До 18 март 2018 г., 12.00 ч. изпращайте предложенията и ангажиментите си за подготовката и провеждането на СЕДМИЦАТА НА ПСИХОЛОГИЯТА – от 4-ти до 12-ти АПРИЛ 2018 г. Тази година Великден е от 6 до 9 април, така, че ще разполагаме само с пет дни – 4 и 5 април, 10,11 и 12 април 2018 г., за да отбележим СЕДМИЦАТА НА ПСИХОЛОГИЯТА – 2018 г.

На основата на изпратените от вас предложения Инициативната група ще подготви програма и ще привлече екипи от колеги за реализацията й. На 19 март 2018 г. ще публикуваме програмата и ще започнем интензивна подготовка за реализацията й.

Всеки български психолог и студент по психология може да даде своя принос в СЕДМИЦАТА НА ПСИХОЛОГИЯТА – организирайте семинар, обучение, среща-дискусия или празнично парти във вашата организация или университет, отворете вратите на организациите и кабинетите си за медиите и обществеността, напишете писмо на своя народен представител и на министър-председателя и им напомнете, че професията ни се нуждае от модерна Европейска регулация и системна държавна подкрепа, за да сме като другите Европейски психолози, работете с клиентите си без заплащане в дните на СЕДМИЦАТА НА ПСИХОЛОГИЯТА…Публикувайте инициативите си в медиите и информационната система на ДПБ! Елате на планираните събития!

Има хиляди начини да участвате в инициативата на ДПБ и да насочите вниманието към психологията, психолозите и отговорната им научна и научно-приложна професионална дейност във всички области на живота на българското общество!

Изпратете ни вашите идеи и ангажименти към програмата СЕДМИЦА НА ПСИХОЛОГИЯТА до 18 март 2018 г., 12.00 и очаквайте  на 19 март 2018 г. обобщената официална програма от събития и мероприятия, предложена от ДПБ и цялата колегия на българските психолози – тук, в Бюлетина на ДПБ! Благодарим на всички колеги, които вече ни изпратиха своите предложения и информация за събитията, които ще организират в СЕДМИЦАТА НА ПСИХОЛОГИЯТА!  

ДА! МОЖЕМ МНОГО ПОВЕЧЕ КОГАТО СМЕ ПО-ЗАЕДНО!

BPS Logo

Пишете ни на: office@psychology-bg.org
д-р Пламен Димитров, председател на УС на ДПБ, Краси Гешева, национален координатор на Младежката секция на ДПБ

От архива на инициативата – 2017: 

Видео-запис на Пресконференцията на ДПБ – БТА, 4.04.2017

Видео-запис на Пресконференцията на ДПБ – БТА, 20.04.2017

http://www.psychology-bg.org

%d bloggers like this: