Бюлетин на Дружеството на психолозите – 2018

Home »

ПОКАНА за участие в проекта “Психологията и…Аз” – Автентични автобиографични разкази на български психолози

АБОНАМЕНТ ЗА БЮЛЕТИНА

RSS EFPA News

RSS PSYCHOLOGY NEWS

bpsproject-psychologyme

Председателят на Управителния съвет на Дружеството на психолозите в България (ДПБ), д-р Пламен Димитров, кани  членовете на ДПБ – регистрирани в Публичния регистър на психолозите в България, – да вземат лично участие в проекта “ПСИХОЛОГИЯТА И…АЗ – Автентични автобиографични разкази на български психолози”.

От 1 януари до 1 ноември 2017 г. – в годината на VIII-я Национален конгрес по психология Пламен ще се среща за открит и задълбочен индивидуален разговор с български психолози, които искат да разкажат в рамките на 1 час за психологията като наука и професия, с която са свързали живота си.

Транскрипциите на автентичните аудио-записи ще бъдат публикувани периодично в Бюлетина и интернет-страницата на ДПБ, а синтезирана презентация с най-завладяващите пасажи ще бъде включена в специализиран уъркшоп “Психологията и …Аз” в програмата на VIII-я Национален конгрес по психология – 2017 година.

Ако идеята ви допада и желаете да участвате, моля, обадете се да уговорим време за среща и разговор. Започваме още на 1 януари 2017 година и така всеки ден до 1 ноември 2017 година. Моля, разпространете тази покана до всички, за които участието в проекта би представлявало интерес.

Пишете ни и кого смятате, че непременно трябва да поканим!

Ще е вълнуващо да го преживеем заедно, нали?

 

Имаме и алтернативни възможности, разбира се.

Изпратете ни своя автобиографичен разказ, за да го публикуваме в рубриката “ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С КОЛЕГАТА” в служебната страница на членовете на ДПБ – http://BPSMembers.wordpress.com

Освен текстове на авторските си разкази, очакваме да ни изпратите в електронен формат снимки, аудио и видео файлове, препратки към публикувани от вас в интернет текстове, Ваши статии и публикации в PDF формат, които предоставяте за свободен публичен достъп и сте съгласни да придружават Вашия автопортрет в рубриката ни “ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С КОЛЕГАТА”. Няма ограничения за обема на автобиографичните Ви разкази, стига да ни изпратите всичко в електронен формат, подходящ за интернет-публикации. Изпращаните от Вас автобиографични разкази ще бъдат публикувани в азбучен ред без редакция и ще могат да бъдат допълвани по Ваше желание с времето. Амбицията ни е да съберем галерия от живи автопортрети, която да стане част от паметта на Публичния регистър на психолозите в България.

Ако желаете да участвате в тази форма на проекта, просто ни изпратете своя автобиографичен разказ “ПСИХОЛОГИЯТА И… АЗ”.

Започваме! Ще е вълнуващо да се срещнем и… запознаем! Моля, разпространете това предложение и до други колеги.

Изпращайте материали по е-поща: office@psychology-bg.org (За “Психологията и… Аз”)

д-р Пламен Димитров, тел. 0888 429 730  е-поща: office@psychology-bg.org

http://BPSMembers.wordpress.com

Picture3

%d bloggers like this: